50 років програми Безпеки Руху Honda

У жовтні цього року Honda відзначає 50-ту річницю утворення свого Центру сприяння безпечному водінню та впровадження ініціатив з безпеки руху.

Honda має своє бачення навколишнього середовища та безпеки, яке полягає в намаганні «реалізувати радість та свободу мобільності в сталому суспільстві, де люди зможуть насолоджуватися життям». Задля реалізації цього бачення Honda працює під загальним слоганом «Безпека для Кожного», який представляє підхід Honda до забезпечення безпеки та впевненості не тільки для водіїв, але й для всіх тих, хто разом «розділяє» дорогу, — від маленьких дітей до літніх громадян.У 1970 році, коли в Японії надзвичайно швидко зростала автомобілізація, Honda стала першою компанією серед виробників автомобілів та мотоциклів, яка розпочала практичну діяльність із сприяння безпечному водінню, створивши Центр Сприяння Безпеці Водіння. Протягом останніх 50 років цей Центр розширив свою активність по всій Японії та у світі, долучивши Україну до переліку країн, в яких доступні ці освітні програми. Наразі у Європі така діяльність ведеться у п’яти країнах: Великій Британії, Іспанії, Португалії, Туреччині та в Україні.

У своєму «Баченні 2030» Honda висловлює рішучість «вести до суспільства, що уникає аварій». Використовуючи ноу-хау з безпеки, накопичені за свою 50-річну діяльність в Японії та за її межами, Honda продовжуватиме та вдосконалюватиме просування програм безпеки руху в Японії та за її межами.

В рамках реалізації цїєї місії в Україні офіційний дистриб’ютор Honda, — компанія Прайд Мотор веде пропаганду безпечного водіння, що орієнтована на звичайних людей та проводить навчальні заходи, які спрямовані на підвищення досвіду, знань та освіченості учасників дорожнього руху.

Ознайомитись з ініціативами, які підтримуються в Україні, можна на нашому сайті за посиланням https://honda.ua/bezpeka-rukhu/

Компанія Прайд Мотор своїми практичними діями підтримує прагнення Honda сприяти створенню мобільного та водночас безпечного для всіх суспільства, оскільки така мета є не тільки своєчасною та важливою для сучасної України, але й є обов’язковою складовою руху нашої країни на шляху до розвитку та процвітання.