АВТОМОБІЛІ HONDA ЗАВОЮВАЛИ ВИСОКІ ОЦІНКИ В ДВУХ РЕЙТИНГАХ БЕЗПЕКИ

Автомобілі 2018-2019 модельних років і позашляховики Honda завоювали максимально можливі оцінки за версією Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA) і Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS). Кожна з протестованих моделей Honda отримала 5 зірок в рейтингу NCAP від NHYSA, а сім моделей удостоїлися оцінки TSP і TSP + від IIHS.

Лідером рейтингів став новий Honda Insight 2019 модельного року — єдиний компактний гібрид, який отримав оцінку TSP + для всіх версій. За проходження краш-тестів автомобілю присудили результат GOOD, а за захист при лобовому ударі — SUPERIOR. Honda Pilot 2019 за версією інституту, був удостоєний оцінки TSP +. Трохи менш високими і все ж гідними результатами також відзначилися Honda Accord, CR-V, Odyssey (2018 модельного року) і Ridgeline (2018-2019 модельних років).

Безпека автомобілів Honda багато в чому забезпечується новітнім поколінням архітектури кузова Advanced Compatibility Engineering (ACE), яка об’єднує мережу рамних конструкцій, що поглинають імпульс від лобового зіткнення.

Настільки ж ключовим фактором для високих позицій в рейтингах залишається пакет передових технологій безпеки і допомоги водієві Honda Sensing, доступний за умовчанням на Accord, Civic, Clarity, Insight і Pilot 2019 модельного року. З моменту світової прем’єри на Honda CR-V 2015 модельного року компанія реалізувала майже 1,6 мільйона автомобілів, оснащених цим пакетом систем. На даний момент майже 70% нових моделей Honda оснащені Honda Sensing.

Пакет систем безпеки допомагає водієві і самому автомобілю впевнено пересуватися в будь-яких дорожніх і погодних умовах. У деяких випадках Honda Sensing дозволяє підтримувати смугу руху, уповільнювати і навіть зупиняти автомобіль при небезпеки потенційного лобового зіткнення. Honda Sensing може бути доповнена такими технологіями, як система запобігання зіткнення (CMBS) з функцією попередження про зіткнення з спереді їдучим транспортом, система запобігання з’їзду з дороги (RDM) з функцією попередження про відхід зі смуги (LDW), система допомоги утримання смуги (LKAS ) і адаптивний круїз-контроль (ACC).