Red Bull Racing Honda здобуває подвійний подіум на «особливому» етапі в Туреччині.

    Цьогорічний Гран-прі Туреччини замінив у календарі сезону етап в Японії, який був скасований через епідеміологічну ситуацію в країні. Тож клієнтські команди вирішили саме цього уік-енду «подякувати» Honda, яка припинить участь Формулі-1 наприкінці сезону.

    На честь Honda боліди Red Bull були пофарбовані у біло-червоні кольори та доповнились написами «ありがとう», що перекладається, як «Дякуємо». На болідах Scuderia Alpha Tauri також було нанесено цей напис.

    Крім оновлених ліврей, цей етап запам’ятався феєричним результатом обох команд. Пілоти Red Bull Макс Ферстаппен та Серхіо Перез посіли 2 та 3 місця і заробили 33 очки для команди.

    Пілот Aplha Tauri, П’єр Гаслі посів 6 місце, а його напарник посів лише 14 місце. Попри фініш поза очковою зону, Юкі Цунода показав сміливий пілотаж, боровшись із пілотом Mercedes на початку гонки.

    Наразі Red Bull Racing Honda поступається команді Mercedes 36 очками у Кубку конструкторів. А в особистому заліку Макс Ферстаппен повертає лідерство із перевагою у 6 очків над Льюїсом Хемілтоном.

    До кінця сезону залишилось 6 гонок. Тож вболіваймо й надалі за Honda на шляху до її 7 титула у Формулі-1.

    ありがとう, Honda