Формула 1. Захоплююче продовження.

Другий етап сезону 2019 що відбувся у Бахрейні показав, що силові установки Хонда мають достатній потенціал для створення гідної конкуренції визнаним лідерам перегонів. Наразі команда Red Bull посідає 3-є місце у рейтингу конструкторів так само як і її провідний пілот Max Verstappen. Схоже на те, що цей сезон буде цікавим, а перемога дістанеться сплаву волі та технічної досконалості.

Про те, як Хонда підкорювала світ Формула 1 з 1982 по 1992, зокрема, говорив ще у 1993 році Френк Вільямс, керуючий директор WilliamsGrandPrixEngineeringLimited:

«Honda та Williams працювали разом у змаганнях Гран-прі F1 з 1984 до кінця 1987. Протягом цього періоду наша співпраця принесла 23 Гран-прі, один кубок пілотів світового чемпіонату та два кубки конструкторів.

 Це партнерство стало початком важливих змін у команді Williams оскільки Хонда принесла новий підхід до Формули 1:  прийняття лише досконалості та технічної переваги. Метод роботи Honda був новим для  Williams так само як і їхній підхід до багатьох проблем, що виникали на шляху до перемоги у Формулі-1. Інженери Honda мали особливу структуру управління та комунікацій. Вони мали особливе ставлення до успіху і зовсім не боялися напруженої роботи. Після двох важких сезонів вони досягли успіху і надалі розвивали його ще більше.

Наше партнерство було надзвичайно успішним та надало Williams більше сил і знань, щоб зробити подальший прогрес у майбутньому.

Honda встановила нові стандарти у Формула 1, і навіть до цього дня ці стандарти важко перевершити.»