Honda NSX GT3 показала себе у всій красі на престижному чемпіонаті світу FIA GT

Ренгер ван дер Занде продемонстрував швидкість Honda NSX GT3 своїм сильним виступом на Кубку світу FIA GT на знаменитих гоночних трасах в Макао.

Хоча перегони закінчилася невдалим виходом на відпочинок, кінцева швидкість NSX GT в його дебюті в Макао була вражаючою в гоночному фініші.

Після неймовірної роботи механіків Honda Motor відразу, щоб відновити втрати, завдані в результаті мульти-автомобільного інциденту в кваліфікаційній гонці, Ренджер зміг почати головну гонку з шостого ряду.

 

Певна продуктивність привела його на восьме місце на півдорозі. Ренджер довів чудові управляючі властивості NSX у вологих кліматичних умовах.

Як тільки він посів сьоме місце, він відразу кинув виклик п’ятірці, але контакт між двома автомобілями прямо перед ним заблокували трасу і голландець прийняв рішення піти щоб не виявитися втягнутим в ще одну аварію.

Пошкоджений радіатор спровокував його ранній вихід на відпочинок незабаром після цього, але не раніше, ніж швидкість автомобіля була показана на найскладнішій вуличній трасі в світі.

Кубок світу FIA GT є попередніми вказівником на програму NSX GT3 Customer Racing, яка почнеться в наступному році.

Дванадцять автомобілів будуть зібрані в JAS Motorsport в Італії під час гоночного сезону 2018 року зі HPD, що відповідає за продажі і підтримку клієнтів в Північній Америці, Mugen в Японії і JAS в іншому світі.