HONDA ПРЕДСТАВИЛА КОНЦЕПТ RUGGED OPEN AIR VEHICLE У РАМКАХ SEMA SHOW В ЛАС-ВЕГАСІ

Компанія Honda представила концепт Rugged Open Air Vehicle на виставці SEMA Show в Лас-Вегасі. Модель поєднує найкраще від двох серійних автомобілів різних класів: автомобіль зібраний на основі пікапа Ridgeline і мотовсюдихода Pioneer 1000. Таке поєднання робить концепт кращим відкритим позашляховиком від Honda для любителів справжніх пригод.

Створений і розроблений американським підрозділом Honda концепт Rugged Open Air Vehicle став справжнім втіленням мрії компанії про сьогодення позашляховику. Він поєднує універсальність Honda Ridgeline з неймовірною прохідністю і екстремальним екстер’єром Honda Pioneer тисяча.

Незважаючи на те, що модель поки що залишається концепт-каром, вона отримала оригінальні компоненти Honda, зокрема модифікований корпус і підвіску від Ridgeline і серійні дверні панелі від Pioneer. Інтер’єр був спеціально модифікований для відкритого салону. Крім того, модель обладнали сидіннями від Civic Type R, які були обтягнуті водовідштовхувальним матеріалом, а центральну консоль прикрасили тримачі для смартфонів.