HONDA РОЗШИРЮЄ МОДЕЛЬНИЙ РЯД В УКРАЇНІ АБСОЛЮТНО НОВИМ СТИЛЬНИМ, СПОРТИВНИМ І ДИНАМІЧНИМ КРОСОВЕРОМ ZR-V.

    — Абсолютно новий спортивний кросовер Honda ZR-V заповнює нішу в модельній лінійці між HR-V і CR-V, поєднуючи спортивний вигляд, чудову динаміку, високий рівень практичності та преміальний інтер’єр.

    — В основі ZR-V лежить ДНК Civic, шасі та платформа якого створені для захопливої, веселої та ефективної їзди.

    — Спеціально розроблена фірмова гібридна силова установка e:HEV забезпечує динамічне, але високоефективне водіння, що забезпечує виняткову реальну економію.

    Компанія Honda влітку показала свій, абсолютно новий, ZR-V на європейській медійній презентації, а вже з осені 2023 року він доступний в дилерській мережі, в тому числі в Україні. Автомобіль пропонує ідеальне поєднання витонченого стилю, практичності та цілеспрямованого водіння.

    ZR-V орієнтований на молодих покупців, які піклуються про свій імідж, які шукають стильний, потужний і веселий у керуванні автомобіль, який міг би легко інтегруватися в їхнє життя. Під витонченим, стильним екстер’єром ховається повноцінна гібридна технологія Honda, яка має спільну ДНК з абсолютно новим Civic e:HEV, який отримав вже чимало нагород. Визнаний своїми динамічними характеристиками хетчбек Civic довів, що повністю гібридні автомобілі можуть бути привабливими та веселими в управлінні, а ZR-V поширює цю логіку на кросовери C-сегменту.

    Оптимізований для моделі ZR-V, ефективний, але потужніший 2,0-літровий чотирициліндровий двигун із прямим впорскуванням працює за циклом Аткінсона, обладнаний гібридною системою i-MMD та працює в поєднанні з двома електромоторами, щоб забезпечити надзвичайно інтенсивне прискорення.

    Його унікальне, легке та комфортне, шасі було розроблено на основі рішень, які можна зустріти на платформах Civic і CR-V, задля забезпечення відмінних ходових характеристик і високого рівня маневреності, які зазвичай асоціюються зі спортивними хетчбеками. Легке та ефективне кермування, багатоважільна підвіска позаду забезпечують комфортне водіння, яке підвищує впевненість і комфорт за кермом.

    Завдяки цілеспрямованій поставі, плавним та обтічним поверхням і сміливій передній частині, ZR-V створює сильну зовнішність на дорозі, яка ідеально доповнює його динамічні характеристики. Тонкі фари та стильна глянцево-чорна решітка створюють витончену естетику, яка продовжується на обтічних бокових лініях кросовера та в сміливому дизайні заднього бампера з гладкими горизонтальними задніми ліхтарями, які акуратно інтегруються у двері багажника. Інженери Honda приділяли особливу увагу функціональності в дизайні, причому кожна панель і компонент оптимізовані для покращення оглядовості та покращення аеродинамічних характеристик.

    Ззовні компактний ZR-V надає винятковий простір, практичність і комфорт. Він забезпечує оптимальну функціональність для простоти користування, створюючи універсальний простір салону. Характерною ознакою цього є велика кількість ніш та кишень, а також задній багажний простір із перегородкою для багажу та місцем для зберігання під підлогою.

    Інтер’єр позашляховика є кращим у своєму класі завдяки дивовижному рівню комфорту та зручності. Високоякісні, приємні на дотик матеріали в поєднанні зі стильним підсвічуванням в салоні створюють атмосферу преміум класу. Крім того, кілька зарядних точок і новітня мультимедійна система забезпечують зв’язок водія та пасажирів із зовнішнім світом через центральний великий 9-дюймовий сенсорний екран панелі приладів.

    «Абсолютно новий Honda ZR-V був розроблений для підтримки зайнятого, активного способу життя та є переконливим доповненням до нашої лінійки позашляховиків», — сказав Ютака Като, керівник великого проекту ZR-V. «Поєднання повсякденної функціональності, виняткового рівня комфорту та привабливого дизайну зі спортивною динамікою та нашою винятковою гібридною трансмісією e:HEV — це ідеальна еволюція нашого європейського модельного ряду».

    Детальніше про новий гібридний Honda ZR-V e:HEV >>>>