Honda у F1: Подвійний подіум у Німеччині.

    Honda у F1: Подвійний подіум у Німеччині.

    Після успішного домашнього етапу для Red Bull Racing, що проходив у Австрії, команда оптимістично оцінювала свої сили на наступний етап який відбувся у Великобританії. У гонці пілоти старшої команди «биків» нав’язали жорстоку боротьбу пілотам  Ferrari та змогли здобути 4 та 5 місця, але зусилля, що були докладені командою, заслуговували призового місця. Гонщик Toro Rosso Даніїл Квят зробив прорив з 17 на 9 місце. Темп, продемонстрований обома командами, дав надію розраховувати на високі результати в наступному етапі – Гран Прі Німеччини.

    За результатами кваліфікації, пілот Red Bull Racing Honda Макс Ферстаппен здобув право стартувати з першого стартового ряду, що сталося вперше для Honda з 2006 року. Попри спекотну сонячну погоду протягом минулого вік-енду, загалом гонка проходила в змінних погодних умовах, де результат залежить від командної роботи, стратегії та майстерності пілота. Змагання виявились дуже насиченими на події та відзначились видовищною боротьбою між пілотами. Команди та пілоти Red Bull Racing Honda та Toro Rosso Red Bull Honda змогли воєдино зібрати всі фактори для досягнення успіху та здобули подіум: Макс Ферстаппен та Даніїл Квят здобули 1 та 3 місця відповідно. Для Toro Rosso цей подіум став другим в історії команди з 2008 року. Такий результат мотивує членів команд, пілотів та інженерів Honda наполегливо працювати далі та досягати найвищих результатів.

    Багато слів критики прозвучало протягом останніх років у бік Honda, але ця критика виникала, зокрема, через необізнаність її феномену. Honda — це не проста компанія, і її головна відмінність від інших полягає у її неповторності. З впевненістю у новій власній ідеї, яку ще ніхто до цього не втілював у життя, компанія є автором багатьох унікальних продуктів. Honda усвідомлює ризик, коли вибирає шлях, по якому ще ніхто ніколи не йшов. Неможливо точно сказати чи цей шлях є правильним чи ні, але заради креативності Honda просто не дозволяє собі йти там, де до цього вже були інші. Креативність полягає не у звичайному мисленні, а в чомусь новому, що не було ще ніким випробувано. Ось чому справжня оригінальність дуже цінна. Тому Honda впевнено йде обраним шляхом до поставленої мети, і ми є свідками цього руху.