HONDA ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ НОВИХ АВТОМОБІЛІВ NEW CARS FEST 2018

Компанія Прайд Мотор, офіційний дистриб’ютор автомобілів Honda в Україні, традиційно взяла участь у фестивалі New Cars Fest 2018, який проходив на столичному ВДНГ 26-27 травня. В рамках заходу компанія представила для тест-драйвів свої бестселери — седан Honda Civic і кросовер Honda CR-V.

Седан Honda Civic 10-го покоління дебютував в Україні на фестивалі New Cars Fest 2017. Модель зберегла впізнаваний силует, але в іншому істотно змінилася. У порівнянні з попередником новий Civic став довшим (4648 мм), ширшим (1799 мм). Агресивний дизайн кузова підкреслює спортивний дух моделі. Завдяки збільшеній колісній базі (2698 мм) всередині стало значно просторіше та зручніше.

Стилістика оформлення салону перегукується із зовнішністю моделі та її характером. В Україні автомобіль представлений з 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 125 к.с., завдяки якому седан здатний розвивати швидкість до 205 км / ч.

В арсеналі Civic передбачено широкий набір сучасних опцій. Автомобіль представлений в комплектації Elegance, в якій поєднується наявність сучасних та зручних опцій і прийнятна ціна.

Honda CR-V п’ятого покоління презентували в Україні в 2017-му році. Модель отримала фірмові риси дизайну CR-V, але при цьому стала виглядати більш солідно. Вже в базовій версії використовується повністю світлодіодна світлотехніка. Крім того, автомобіль вперше отримав віртуальну панель приладів і проекційний дисплей. Одним з достоїнств кросовера є місткий 522-літровий багажник.

Honda СR-V в Україні пропонується з 2,4-літровою бензиновою четвіркою потужністю 186 к. с. і безступінчатим варіатором CVT. Впоратись із бездоріжжям Honda СR-V 2018 допомагає пристойний (208 мм) дорожній просвіт.

Обидва автомобілі користувалися у відвідувачів фестивалю заслуженим інтересом.

Фото: Автоцентр