Галерея

    Гран-прі 70-річчя Формули-1: Перша перемога у новому сезоні!

    Провідний пілот Red Bull Racing Honda Макс Ферстаппен виборов 1 місце на черговому етапі Формули-1. Таким чином голландець став першим пілотом, якому вдалося перервати виграшну серію команди Mercedes у цьому сезоні.

    Такий результат став можливим завдяки правильній стратегії та вмілому контролю пілота за станом шин. Також важливу роль зіграла силова установка Honda. Її потужність дозволила пілотам обох клієнтських команд показати високі результати цього вік-енду.

    Для Honda перемога на Гран-прі 70-річчя Формули-1 стала 4-ою з 2015 року. А команда Red Bull вперше з 2012 року змогла підкорити трасу Сільверстоун.

     

    Перемога у Великій Британії є символічною для Honda. У 1983 році саме на Сільверстоуні компанія повернулась до Королеви автоспорту. Тоді розпочався період, за якого компанія здобула найвищих досягнень у своїй історії виступів у Формулі-1. За 10 років, співпрацювавши з двома різними командами, Honda здобула 6 чемпіонських титулів поспіль. Можливо, перемога Макса Ферстаппена також є початком чогось великого.

    Результати гонки:

    Red Bull Racing Honda

    Макс Ферстаппен ( 4 1)

    Алекс Албон ( 9 5)

    Scuderia Alpha Tauri Honda

    П’єр Гаслі ( 7 11)

    Даніїл Квят ( 16 10)

    (Перша цифра в дужках – стартова позиція пілота, друга результат гонки)

    Через тиждень на нас чекає Гран-прі Іспанії, який закінчить другий сет з трьох етапів поспіль. Своїми враженнями від переможного Гран-прі 70-річчя Формули-1 ви зможете поділитися у коментарях.