Галерея

    Колекційний зал Honda знову відчинив двері для відвідувачів

    Ще у 1998 році, на 50 річницю компанії, Honda створила власний Колекційний зал, де шанувальники та клієнти бренду могли б ознайомитись з повною історією Honda не тільки вербально, а й візуально. До експонатів входять: автомобілі, мотоцикли, мобільна і силова продукція, гоночна техніка, та літак Honda Jet.

    Зал є частиною комплексу Mobility Resort Motegi при гоночному треку Twin Ring Motegi в Японії. Як трек, так і комплекс були збудовані та є власністю Honda.

    Нещодавно зал зазнав деяких оновлень, а саме:

    ▪️На кожному поверсі тепер встановлено інформаційні панелі, які описують історію Honda з моменту її заснування, а аудіо-екскурсія та екскурсія з гідом, яку проводять співробітники Collection Hall, дозволять відвідувачам насолоджуватися візуальним та звуковим враженням від філософії та історії Honda.

    ▪️У холі на першому поверсі зараз демонструється повнорозмірний макет інтер’єру легкого бізнес-джета HondaJet Elite II, усередину якого можна зайти.

    ▪️Були додані нові експонати, які дозволяють відвідувачам фактично торкнутися та відчути мобільні продукти Honda, включаючи можливість покататися на новітньому персональному мобільному пристрої UNI-ONE.

    ▪️На додаток до колекційного залу, Honda представляє свою продукцію та корпоративну діяльність, а також думки та пристрасть, вкладені в них, з історичної, глобальної та автоспортивної точок зору на численних інтерактивних виставках. Це включає в себе Honda Welcome Plaza Aoyama (Токіо) і Honda RACING Gallery, яка незабаром відкриється в Suzuka Circuit Park (Сузука, Міе)

    Honda продовжуватиме пропонувати високоякісну взаємодію зі своїми клієнтами, поділяючи з ними корпоративні цінності та власну філософію, і прагнучи зробити Honda брендом, який і надалі буде цінуватись клієнтами та шанувальниками в усьому світі.