Наближається зима і доки не почав падати сніг, саме час підготувати свій автомобіль до холодів.

Хочемо поділитися декількома важливими порадами:
🔹Замініть рідину омивача на зимову.
Для забезпечення нормальної роботи омивача скла та фар при температурах нижче нуля, а також для запобігання пошкоджень, що можуть виникнути при наявності в системі рідини омивача непризначеної для використання в зимовий період.
🔹Перевірте та обробіть спеціальним мастилом механізми механічних замків дверей, кришки багажника та капоту для забезпечення їх надійної роботи в умовах низьких температур.
🔹Очистіть та обробіть ущільнювачі дверей за допомогою силіконового аерозольного мастила для запобігання «примерзання» дверей при низьких температурах.
🔹Перевірте стан АКБ.
 
Оскільки навантаження на АКБ в зимовий період збільшується, важливо завчасно перевірити її стан для запобігання можливих відмов в умовах низьких температур.
🔹Перевірте роботу підігріву зовнішніх дзеркал та заднього скла.
Підігрів зовнішніх дзеркал та заднього скла є важливим елементом комфортної експлуатації автомобіля в зимовий період. Тому важливо завчасно виконати перевірку для виявлення можливої несправності.
🔹Очистіть внутрішню поверхню скла.
Бруд, що поступово накопичується на внутрішній частині скла, суттєво погіршує видимість та естетичний вигляд.
🔹Замініть літні шини на зимові.
Переконайтесь у тому, що знос протектору не перевищує допустимий. Не забудьте перевірити стан запасного колеса. Для забезпечення можливості заміни пошкодженого у дорожніх умовах колеса, запасне колесо повинно постійно бути у справному стані та з рекомендованим тиском повітря всередині.
🔹Виконайте перевірку та регулювання світла фар та виконавчих механізмів.
Неправильно відрегульоване світло фар може призводити до значного погіршення освітленості дороги перед автомобілем особливо в умовах снігу, дощу. Важливо проводити регулювання світла фар після заміни шин.
 Для виконання професійної підготовки автомобіля до зими, що включатиме вказані вище та інші процедури, рекомендуємо звернутись до будь-якого уповноваженого дилера Honda та замовити послугу Сезонного Обслуговування. Керуйте своїм автомобілем безпечно та упевнено.