Національний конкурс професійної майстерності Honda «Кращий механік 2018»

16 січня 2018 року відбувся черговий 6-й щорічний Національний конкурс професійної майстерності Honda «Кращий механік 2018». Конкурс організований і проводився в Києві на території Навчально-тренувального центру компанії «Прайд Мотор» — офіційного дистриб’ютора Honda і Acura в Україні.

Для участі в ньому були відібрані 20 кращих фахівців — механіків офіційних дилерських центрів Honda і Acura в Україні, які боролися за призові місця.

Учасники змагалися у виконанні трьох конкурсних завдань: письмового теоретичного тесту і практичних завдань, які виконувалися на навчальних автомобілях з метою перевірки знань і навичок механіка в діагностиці та усунення несправностей, а також користування діагностичним і вимірювальним інструментом.

Після оцінки результатів виконання всіх конкурсних завдань призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце — Олександр Гуменюк, «Форсаж Авто», м.Хмельницький;

2 місце — Андрій Флінта, «Арія Моторс», м.Львів;

3 місце — Владислав Рекка, «Айкон Авто», м Полтава.

Всім учасникам Конкурсу були вручені іменні дипломи та пам’ятні подарунки, а призери додатково нагороджені грошовими призами.

Конкурс професійної майстерності Honda «Кращий механік 2018» — щорічний захід, який допомагає фахівцям дилерських центрів продемонструвати свої знання, навички та таланти в колі колег-професіоналів, а також задає нові орієнтири для подальшого вдосконалення якості обслуговування і задоволення покупців автомобілів Honda і Acura.