НОВИЙ HONDA CR-V 1.5 TURBO - ЗАДОВОЛЕННЯ ЗА КЕРМОМ

Самий популярний в світі позашляховик Honda CR-V — це підвищений комфорт, просторий салон та новий потужний турбований двигун. Бензиновий 1,5-літровий двигун забезпечує кращу в класі комбінацію продуктивності та ефективності.

Нова генерація компактного кроссовера Honda CR-V створена з урахуванням побажань клієнтів, з удосконаленими характеристиками та унікальними опціями. Новинка пропонує цілий ряд сучасних технологій та відмінну якість у всьому.

Турбо-сила

Новий CR-V отримав у своє розпорядження 1,5-літровий бензиновий двигун VTEC Turbo від Honda. Він пропонує найкраще в класі поєднання потужності та ефективності. В його конструкції використовується безліч технологій для досягнення оптимальної продуктивності.

Потужність двигуна 1.5 VTEC Turbo складає 193 л.с. при 5600об / мин. Максимальний крутний момент досягає 243 Нм при 2000-5000 об / хв для автомобілів, оснащених трансмісією CVT.

Новий мотор VTEC Turbo відповідає кращим екологічним стандартам. Витрати в комбінованом циклі NEDC складає 7,1 л на 100 км.

Посилення потужності в порівнянні з попереднім бензиновим CR-V означає, що новий автомобіль забезпечує найкращі технічні показники, а також більшу ефективність. Зокрема, розгін від 0 до 100 км / ч займає 9,3 секунди, а максимальна швидкість досягає 211 км / ч.

Еталонна якість

Honda CR-V задає нові орієнтири в області якості, вишуканості та простору. Новий CR-V не поступається машинам преміум-класу за такими параметрами, як задоволення від їзди, точність рульового управління, стабільність на дорозі та акустичний комфорт.

Друге покоління програмного забезпечення Honda Connect на моделі CR-V дозволило підвищити ефективність роботи мультимедійної системи при підключенні смартфонів з використанням додатків Apple CarPlay та Android Auto.

Оновлена ​​модель виробляється для нашого ринку в Японії.

Більш детальну інформацію про нову Honda CR-V можна отримати в дилерському центрі Honda у своєму місті.

Довідка про компанію:

Компанія «Прайд Мотор» c 1 липня 2015 року. офіційний дистриб’ютор автомобілів та мотоциклів Honda і автомобілів преміум-сегмента Acura в Україні. На сьогоднішній день, дилерська мережа компанії «Прайд Мотор» налічує 24 автосалони Honda, 3 дилера преміум-бренда Acura, і 17 мото-дилерів. «Прайд Мотор» щоденно працює над тим, щоб підвищити якість сервісу та полегшити умови покупки автомобілів для клієнтів, підтримуючи в Україні те ж високі стандарти сервісу, які забезпечують лояльність клієнтів до Honda у всьому світі.