Новий Jazz очолив електрифікацію автомобілів Honda

    Новий Jazz очолив електрифікацію автомобілів Honda

     

    • Культова модель Jazz нового покоління в стандартній комплектації оснащена гібридною системою з двома електродвигунами
    • Досконала гібридна установка e:HEV забезпечує надзвичайну ефективність та досконалість
    • Технологія під назвою ‘e:Technology’, вперше застосована в новій моделі Jazz, використовуватиметься в усіх майбутніх електрифікованих продуктах Honda
    • Нова версія Crosstar
    • Вдосконалені засоби зв’язку мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та надають можливість дзеркального відображення на дисплеї інформації зі смартфона, підключеного без жодних кабелів
    • Найбільший у цьому класі автомобілів простір салону не став меншим, а рівень комфорту – значно підвищився
    • Вдосконалена система безпеки SENSING
    • Вихід нового Jazz на європейський ринок запланований на 2020 рік

    Honda презентувала свій новий Jazz, який в стандартній комплектації вперше оснащений передовою гібридною силовою установкою з двома електродвигунами. В основу популярного хетчбека В-класу нового покоління покладено неймовірний комфорт і просторість.

    Jazz відомий своєю винятковою динамікою руху, вдосконаленими технологіями та високим рівнем безпеки.

    Новий Jazz вразить масовий ринок безліччю переваг щодо ефективності та продуктивності гібридної установки та прискорить досягнення амбіційної мети Honda, яка полягає в електрифікації всіх популярних в Європі моделей вже до 2022 року.

    Jazz нового покоління стане першою моделлю європейської лінійки Honda, яку прикрасить нова емблема силового агрегату e:HEV. Це лише перший приклад брендової технології Honda ‘e:Technology’, яка буде впроваджена у виробництво усіх майбутніх електрифікованих продуктів.

    Презентація нової версії Crosstar

    Черговим поповненням моделі Jazz є нова версія Crosstar, розроблена саме для тих, хто віддає перевагу стильним кросоверам. Окрім гібридної системи та дизайну салону, притаманним моделі стандартної версії, новий Crosstar має більший дорожній просвіт, решітку радіатора унікальної конструкції, водонепроникну оббивку та інтегровані рейлінги на даху.

    Мінімалістичний виразний дизайн

    Хетчбек Honda В-класу нового покоління є еволюційним варіантом миттєво впізнаваного силуету Jazz, виконаного в стилі «моноспейс». Бездоганний виразний дизайн – це своєрідна філософія, що визначає стиль майбутніх моделей Honda, ключовими принципами якого є функціональність і привабливість, характерні для моделі Honda e.

    Завдяки впровадженню нових конструктивних рішень вдалося зробити передню стійку кузова вдвічі тоншою, ніж у попередньої моделі, що сприяє покращенню горизонтального огляду попереду. Витончена конструкція передньої стійки завдячує підвищенню торсіонної жорсткості та використанню нових конструкційних технологій, що сприяє перенесенню сили удару в напрямку бокових віконець у передній частині автомобіля.

    Honda Jazz and Honda Jazz Crosstar Exterior

    Природні чіткі лінії проходять горизонтально вздовж всього кузова автомобіля, освіжаючи лаконічність його форми. Більш гострі вертикальні лінії на рівні плечей підкреслюють виразність задніх крил і колісних арок, наголошуючи на кращій стійкості та надійності автомобіля. Дизайн задньої частини автомобіля, який є відлунням чітких ліній у передній частині, доповнений новим витонченим блоком ліхтарів, розташованим горизонтально, та виразним спойлером на даху.

    Відмінні характеристики гібридної системи: e:HEV

    Вперше, навіть у Європі, представлений Jazz буде оснащений тільки гібридною силовою установкою з двома електродвигунами, яка забезпечить виняткову комбінацію потужних ходових характеристик та вражаючої паливної економічності. Ця система, нещодавно розроблена саме для Jazz, дарує відчуття плавного, чіткого й невимушеного руху з відмінним відгуком.

    Інтуїтивно зрозумілі засоби зв’язку

    Використовувані технології інтуїтивно зрозумілої інформаційно-розважальної системи, а також просте підключення мобільних пристроїв до автомобільної системи і точка доступу WiFi дають водію і пасажирам змогу завжди залишатися на зв’язку з усім світом. Інтерфейс нового сенсорного РК-дисплея виконаний у стилі смартфона, а якщо свайпнути по екрану, на ньому відобразиться перелік усіх нещодавно використовуваних додатків і медіа. Досить вичерпний набір вбудованих додатків можна доповнити дзеркальними відображенням дисплея смартфона. Для цього передбачені спеціальні програми Android Auto і Apple CarPlay, вперше доступні для всіх пасажирів Jazz через бездротовий зв’язок.

    Інтер’єр: якість і комфорт

    Якісно виконаний інтер’єр нового Jazz забезпечує небачені раніше в моделях В-класу рівень комфорту і просторість.

    Сучасний дизайн салону з лаконічною, простою у використанні панеллю приладів, перекликається з виразним екстер’єром автомобіля. Широкий підлокітник у центральній консолі натякає на характеристики інтер’єру моделей вищого класу.

    Більш широкі нові фіксуючі тіло передні сидіння мають нову опорну платформу, що прийшла на заміну пружинній конструкції. Завдяки цьому водій і пасажири менше втомлюватимуться під час тривалої подорожі. Вдосконалена конструкція задніх сидінь і товщі подушки цих сидінь значно підвищують рівень комфорту розміщених на них пасажирів.

    Тонші передні стійки кузова покращують горизонтальний огляд попереду, а велика кількість природного світла, що надходить через широке вітрове скло і передні бокові віконця, підсилює відчуття неймовірної просторості салону.

    Продумана компоновка забезпечує неперевершену просторість

    Новий Jazz залишає за собою звання неймовірно просторого автомобіля, яке отримали моделі попередніх поколінь, завдяки ретельно продуманому розташуванню компонентів гібридної силової установки в шасі і моторному відсіку. Секрет максимально просторого салону полягає в розміщенні паливного бака по центру шасі під передніми сидіннями. Це унікальна компоновка для моделі цього класу. Jazz оснащений надзвичайно зручною системою Magic Seats, призначеною для модулювання салону за рахунок складання спинок і підняття подушок задніх сидінь (залежно від потрібного простору для розміщення громіздкого вантажу).

    Пакет електронних систем безпека Honda Sensing

    Багату комплектацію нового Honda Jazz доповнює пакет вдосконалених електронних систем безпеки і систем допомоги водію, найсучасніших у цьому класі.

    Пакет електронних систем безпеки Honda Sensing поповнився ширококутною камерою неймовірно високої чіткості, яка замінила раніше використовувані камеру і радар. Нова камера передає на дисплей краще зображення простору навколо автомобіля та здатна розпізнавати узбіччя без бордюрів і дороги без дорожньої розмітки.

    Вдосконалена система запобігання зіткненню (CMBS) відтепер може працювати і в темний час доби, адже вона виявляє пішоходів і велосипедистів навіть за відсутності вуличного освітлення. Більш того, вона застосовує гальма, коли зустрічні транспортні засоби перетинають або перелаштовуються на смугу, по якій рухається Ваш автомобіль. Нова камера сприяє значному підвищенню рівня безпеки в різних ситуаціях, оскільки забезпечує роботу адаптивного круїз-контролю (АСС) під час руху автомобіля з низькою швидкістю в транспортному потоці, а також системи підтримання руху у смузі на дорогах як у місті, так і за його межами, включаючи багатосмугові швидкісні магістралі.

    Початок продажу Honda Jazz нового покоління в Європі запланований на середину 2020 року.