Перемога Red Bull Racing Honda на Гран-прі Монако

    Цього вік-енду Формула-1 вирушила до одного із найпрестижніших місць світу – Монако. Вузькі вулиці району Монте-Карло перевіряли пілотів та команди на швидкість, концентрацію та характер.    

    І тим, хто зміг поєднати все у єдине, став Макс Ферстаппен та команда Red Bull Racing Honda. Макс провів сильну й безпомилкову гонку, що дало йому змогу посісти перше місце. Його напарник – Серхіо Перез, завдяки вдалій стратегії команди, посів 4 місце.

    Неймовірний результат також показав пілот команди Scuderia Alpha Tauri Honda – П’єр Гаслі. Здивував француз ще у суботній кваліфікації, у якій зміг випередити 7-разового чемпіона Льюїса Хемільтона. У гонці ж Гаслі зміг стримати його позаду та перетнути фінішну лінію на 6 позиції.

    Такий сильний результат на Гран-прі Монако дозволив команді RBR Honda очолити Кубок конструкторів. Ба більше, вперше у своїй кар’єрі в Особистому заліку лідирує Макс Ферстаппен.

    Honda завжди опиралась на слова її засновника Соїчіро Хонди: “Успіх – це 1% вашої роботи, коли ж 99% — це невдачі”. Дійсно, після повернення до Формули-1 у 2015 Honda пройшла крізь важкі випробування. Тож, можливо, саме зараз настав час для цього 1 % успіху.