Перемога у конкурсі «Автомобіль Року в Україні 2021»

Друзі!

Ми радо ділимось із Вами фотографіями нагороди, яку виборов наш CR-V Hybrid у конкурсі «Автомобіль Року в Україні 2021».

Це безумовно значуща подія для бренду в Україні, адже Україна, як і весь світ, визнала високі досягнення японських інженерів Honda в створенні гібридних автомобілів.
До відома, перший серійний гібрид від Honda побачив світ ще 1999 року, а у 2005 перший офіційний гібридний Civic вже був проданий в Україні.
З 2020 року Honda обрала шлях електрифікації бренду та щороку буде презентувати нові виключно гібридні моделі. Першою з яких стала модель CR-V, яка довела свою ефективність, далі новий Jazz, через рік до нас приїде новий гібридний HR-V. Тому на нас чекає цікаве майбутнє.

Ми ще раз хочемо подякувати всім шанувальникам за підтримку, всім нашим теперішнім та майбутнім клієнтам за голоси, які Ви віддавали на користь Honda.
Ми дякуємо журналістам за високу оцінку в голосуванні за CR-V Hybrid, яку Ви тестували в різних режимах та переконувались в ефективності та прогресивності конструкції.

Це наша з Вами перемога!