Перша перемога у новому сезоні Формули-1

Гран-прі Емілії-Романьї видався неймовірно насиченим на події. У гонці техніки, сталевих нервів та стратегії перемогу здобув пілот RBR Honda – Макс Ферстаппен. Вітаємо команду з перемогою!

Наразі у командному заліку Red Bull Racing Honda посідає 2 місце із відривом до лідерів у 7 очок. Scuderia Alpha Tauri Honda має у своєму активі 8 очок та посідає 5 місце.

Тандем Red Bull та Honda продовжує дивувати. Ще на першому етапі сезону команда дала зрозуміти, що цьогоріч чемпіонський титул є цілком здійсненним завданням. Пілоти, експерти та навіть керівники команд-суперників високо оцінили прогрес Honda.

Так, щодо цього, висловився керівник команди Mercedes Тото Вольф: “В Honda справді добре попрацювали. Вони сконструювали дуже конкурентоспроможну силову установку. Ви тільки подивіться на Alpha Tauri! Нам залишається прийняти такий результат як справжнім спортсменам”.

На питання, чи здивований він подібними зусиллями від Honda, Вольф відповів: “Ні, я зовсім не здивований. Honda дуже горда компанія і я був впевнений, що вони докладуть максимум зусиль аби створити хороший двигун у свій останній рік у Формулі-1. Я радий за них — а для нас, це неймовірна мотивація.”

Наступний Гран-прі відбудеться у Португалії 2 травня. Сезон обіцяє бути цікавим.