Презентація мотоциклів Honda на виставці «Мотобайк»

Компанія «Прайд Мотор», офіційний дистриб’ютор мотоциклів Honda в Україні, взяла участь у щорічній виставці «Мотобайк»

З 20 по 22 квітня Міжнародний виставковий центр у Києві став справжньою меккой для всіх любителів двоколісного транспорту. Стенд Honda виділявся яскравістю і широким вибором моделей мотоциклів. Шанувальники мототехніки могли максимально ознайомитися з кращим бестселерами та новинками легендарного японського бренда. Важливою подією став дебют нового покоління культового мотоцикла Honda Goldwing, моделей CB1100RS і CB500F, а також нової моделі CMX500 Rebel.


Гості та учасники мотофоруму змогли гідно оцінити все різноманіття моделей двоколісної техніки, що пропонуються компанією Honda на українському ринку. Серед експонатів виставки були такі цікаві моделі, як CRF 1000L Africa Twin, CB500X, Bagger GL1800 F6B, скутер CHS125, GLR125, NC750X, VFR1200X, CRF250L, CBR125.


В рамках виставки проводилися тест-драйви популярних моделей та новинок сезону. Відкрити мотосезон зібралися байкери з усієї України. Також вперше пройшов захід «Кастом простір» — шоу провідних вітчизняних майстрів кастомайзинга, багато з яких з великою любов’ю створюють унікальні мотоцикли на базі моделей Honda.