Привітання від команди Honda в Україні з прийдешніми святами

Дорогі друзі, шановні власники продукції Honda!

Добігає кінця 2020 рік — ще один рік нашої з Вами співпраці.

Від усієї мережі Honda в Україні, хочемо подякувати Вам за довіру до нас та Ваше відповідальне ставлення до користування продукцією Honda.

Саме остання риса завжди вирізняла власників продукції Honda від інших.

В той же час, відповідальність та професіоналізм, на наш погляд, є основними підвалинами цивілізованого громадянського суспільства, яке усі ми прагнемо побудувати в Україні.

Тож ми пишаємось і маємо за честь співпрацювати з Вами. Саме так, наші з Вами стосунки і є співпраця, яка приносить нам взаємну користь та радість у відповідності до філософії Соїчіро Хонда та компанії, що ним заснована.

Ми дякуємо усім – як тим, хто вже багато — десятки років (ще з далекого 1992р.!) є з нами, так і тим, хто долучився до великої сім’ї Honda нещодавно.

Ми щасливі, що з багатьма із Вас склалися справжні дружні стосунки.

Дякуємо за Вашу толерантність, відвертість та активне спілкування, що допомагають нам покращувати якість і рівень послуг, які пропонуємо Вам.

Незважаючи на додаткові виклики, що постали перед усіма у 2020 році, ми не припиняли працювати в цьому напрямку, і сподіваємось, що у Вас була можливість це відчути.

Ми знаємо і любимо свою справу, тому ніщо не може завадити нам наполегливо діяти у відповідності до наших найвищих пріоритетів, якими є Ваша радість від володіння продукцією Honda, та Ваша впевненість, що забезпечуються якістю самої продукції та підтримкою з боку дилерської мережі.





Тож дякуємо Вам за все у 2020 та бажаємо Вам у Новому 2021 році доброго здоров’я, щастя, радості, приємного спілкування, хороших людей на Вашому шляху, успіхів та впевненості!



З Новим Роком та Різдвом Христовим!



Твоя Хонда

Твоя впевненість