Спеціальна пропозиція на HR-V

Дорогі шанувальники автомобілів Honda, спеціально для Вас ми підготували надзвичайно привабливу цінову пропозицію на автомобілі Honda HR-V 2019 року виробництва, а саме:

 

HR-V (2019 рік виробництва)

Comfort

673 900

629 900

Elegance

784 900

729 900

HR-V – це сучасний молодіжний міський кросовер з великим кліренсом, який вражає простором свого салону та унікальною системою трансформації задніх сидінь Magic Seats. Водночас HR-V має надзвичайно просторий багажник, який можна збільшити з 431 до 1026 літрів шляхом складання задніх сидінь, створюючи ідеально рівну підлогу. Все це робить автомобіль найпросторішим в своєму класі компактних кросоверів.

Автомобіль, що оснащений економічним бензиновим двигуном та інтелектуальними системами безпеки стане вірним супутником Ваших сімейних подорожей.

Скористайтесь спеціальною пропозицією та станьте власником новенького автомобіля Honda HR-V.

Також, завдяки програмі Honda Finance у Вас є можливість здійснити покупку автомобіля в кредит. Докладніше про Honda Finance ви можете дізнатись у відповідному розділі  сайту або звернувшись до найближчого офіційного дилера Honda в Україні.

Акція діє з 03 квітня 2020 року до повного розпродажу автомобілів HR-V 2019 року виробництва, які беруть участь в акції. Ціна вказана в гривні.

Твоя Honda – твоя впевненість!