Старт продажу CR-V Hybrid в Україні

Відповідно до власної стратегії Електрифікації бренду в Європі, Honda Motor Co. активно трансформує модельний ряд, розробляє та презентує нові моделі гібридів, електрокарів і не планує зупинятись на цьому.

Україна розглядається виробником як невід’ємна частина загальноєвропейського автомобільного ринку, саме тому модельний ряд Honda в Україні поступово уніфікується з європейським. «Першою ластівкою» електрифікації в Україні є початок продажу нового революційного CR-V Hybrid з квітня 2020 року.

Саме з цього часу бренд Honda перегортає сторінку своєї української історії та розпочинає новий, «електричний» етап свого розвитку, пропонуючи своїм прихильникам доторкнутись до новітніх технологій майбутнього вже сьогодні та познайомитись з новим гібридом в салонах офіційних дилерів Honda в Україні. Гібрид нової генерації CR-V Hybrid оснащений передовою технологією i-MMD, яка наділяє автомобіль динамікою електромобіля забезпечуючи при цьому витрату пального на рівні 5 літрів на 100 км в місті. CR-V Hybrid є зразком технологічності, екологічності, витонченості, якості і просторості інтер’єру та забезпечує більше комфорту, зручності та преміальності ніж будь-коли раніше.

Прихильники марки Honda запевняють, що закохатись в ці авто можливо з першої поїздки, особливо, якщо це CR-V Hybrid, досвід тест-драйву якого змінить вашу уяву про технології майбутнього.

З особливостями автомобіля Ви можете ознайомитись у віртуальному турі за лінком: https://crvhybrid.honda.ua/