The Power of Dreams – Сила мрій  

    Це гасло компанії Honda та життєве кредо чоловіка, що пройшов шлях від автомеханіка до засновника компанії-гіганта — Соічіро Хонди. І ми цінуємо людей, які так само вірять у свої мрії та втілюють їх у реальність. 

    Це гасло компанії Honda та життєве кредо чоловіка, що пройшов шлях від автомеханіка до засновника компанії-гіганта — Соічіро Хонди. І ми цінуємо людей, які так само вірять у свої мрії та втілюють їх у реальність. 

    Тому хочемо познайомити Вас з таким же «мрійником», який із 2018 року є Бренд-Амбасадором Honda в Україні – Валерієм Кришнем. 

    Завдяки своїй сміливості Валерій зміг полишити одноманітний побут та роботу у банку заради втілення своєї зухвалої юнацької мрії — навколосвітньої подорожі на мотоциклі.

    Залучившись підтримкою партнерів та близьких, Валерій у 2010 році розпочав свою подорож навколо світу «Dreams Come True» (українською — «Мрії Збуваються») на мотоциклі Honda Africa Twin 750. За 307 днів він подолав 63 000 км. та проїхав 28 країн світу за маршрутом:

    Україна — Росія — Казахстан — Росія — Корея — США — Мексика — Гватемала — Гондурас — Нікарагуа — Коста Рика — Панама — Колумбія — Еквадор — Перу — Болівія — Чилі — Аргентина — Парагвай — Бразилія — Португалія — Іспанія — Італія — Франція — Австрія — Німеччина — Австрія — Словаччина — Хорватія — Боснія і Герцеговина — Хорватія — Угорщина — Україна. 

    Валерій Кришень став першим українським мотомандрівником, який здійснив наодинці навколосвітню подорож. Тоді свою мандрівку він присвятив 20-річчю Незалежності України. І саме зараз, коли Україна святкує 30-річчя своєї Незалежності, є добрий привід згадати добрі справи таких видатних її громадян.

    Пригоди, емоції та думки, які йому довелось пережити у подорожі, Валерій описав у своїй книзі «Проїду світ». 

    Сьогодні Валерій Кришень є головою комісії по мототуризму при Федерації мотоциклетного спорту України, засновником власної школи мототуризму та обличчям мотоциклетної Honda в Україні. 

    Ми раді тому, що свого часу Валерій Кришень обрав легендарну надійність Honda в мотоциклі Honda Africa Twin 750 для своєї навколосвітньої подорожі і впевнені, що саме цей байк допоміг йому втілити свою мрію у життя. Показово, що за всю цю подорож не сталося жодної поломки мотоцикла. 

    Наразі цей легендарний мотоцикл можна побачити в салоні дилера Honda «Юме Авто Центр», що у м. Вишневому коло Києва. Запрошуємо всіх, кому цікаво, подивитися на цю «живу легенду». 

     Рік випуску мотоцикла – 1998, загальний пробіг на сьогодні — 200 000 км, в навколосвітню подорож виїжджав з пробігом 70 000 км. Двигун мотоцикла разом із зчепленням досі не зазнавав жодного ремонту, так само як і задня  підвіска. Мотоцикл стоїть на «рідних» колесних дисках, передня вилка була замінена на 150 000 км. Ото таке.

     

    Твоя Honda – Твоя Впевненість!