Третя генерація Honda HR-V готується до появи в Європі.

Повністю новий HR-V надійде у продаж по всій Європі наприкінці 2021 року, а в Україні очікується на самому початку 2022 року.
Новинка буде оснащена виключно передовою фірмовою гібридною силовою установкою e: HEV. Новий HR-V- це третя модель в модельному ряду від Honda після CR-V та Jazz, що приєдналася до сімейства автомобілів з технологією e: HEV в Європі. Ця технологія пропонує оптимальний баланс економії палива, низьких викидів та динамічних характеристик.

Силовий агрегат нового покоління HR-V складається з генератора та тягового електромотора, потужністю 96 кВт (131 к.с.) з крутним моментом 253 Нм, що підключені до 1,5-літрового бензинового двигуна i-VTEC. Такі характеристики забезпечують легку та комфортну подорож, будь то подорож міською територією або круїз на великій швидкості по автострадах.
Гібридна система забезпечує економічну витрату пального 5,4 л /100 км (WLTP) та динамічний розгін HR-V з місця до 100 км/год за 10,6 секунди. При цьому рівень викидів CO2 залишається на низькому рівні — від 122 г /км (WLTP).
Нагадаємо, що автомобілі Honda з технологією e: HEV за своїми характеристиками подібні до електромобілів, але їх не потрібно підключати до мережі та заряджати — автомобіль все зробить за Вас. Єдине, що потрібно — не забувати інколи все ж таки відвідувати автомобільні заправки.
Нові технології поєднують продуктивність та ефективність електромобіля зі зручністю традиційних автомобілів з бензиновим чи дизельним двигуном.
Тож, зовсім скоро ми почнемо знайомити Вас з новим «стилягою» HR-V.