В 2020 році сім'я Хонда в Україні поповнилась двома новими дилерами

    Вже за декілька днів нас зустріне новий 2021 рік, з яким багато хто пов’язує кращі очікування та нові надії. Але зараз, ми хотіли б нагадати вам дeякі добрі події, які трапились у сім’ї Honda в Україні цього року, що добігає кінця, — попри всі ті складнощі та труднощі, які ми пережили разом з вами.

    В 2020 році відбулося оновлення у дилерській мережі, а саме розпочали свою роботу нові дилерські центри у містах Миколаєві та Вишневому (Київська обл.).

    Юме Авто Центр, м. Вишневе
    Мрія – це базис у філософії Honda. Так як покликанням дилерів Honda є втілення мрій клієнтів у життя, то слово «Мрія» (а японською мовою воно звучить саме як «Юме») є доречним для назви дилерського центра і підкреслює спорідненість із філософією компанії. А втілити мрії у реальність вам допоможе висококваліфікований персонал із багатим досвідом у своїй справі.

    Концепт-Моторс, м. Миколаїв
    У нашому сучасному спілкуванні слова «концепція, концептуальний» стали синонімами чогось передового, прогресивного та пов’язаного з новітніми підходами. Саме такі риси притаманні новому підприємству, команда якого орієнтована на виключне ставлення до клієнта. Тож не випадково в назві дилера ви чуєте співзвучні ноти його характеристик!

    Обидві команди доклали дуже багато зусиль, знань та старань для створення комфортних і зручних умов для обслуговування клієнтів та їхніх автомобілів, які теж мають душу і відчувають добре ставлення до них.
    Ми радо вітаємо нових дилерів в сім`ї Honda та впевнені, що Ви залишитесь задоволеними від знайомства із ними, а Ваша Honda — справною та доглянутою, — і буде надалі доставляти вам тільки радість та приємні емоції!

    Отже, наші дорогі клієнти, — ласкаво просимо до наших дилерських центрів, які чекають на зустріч з Вами.