Відклична кампанія по заміні модуля подушки безпеки Takata Airbags

Ми турбуємось про Вас та Вашу безпеку, тож хочемо нагадати про відкличну кампанію по заміні модуля подушки безпеки Takata Airbags.

Мова йде про дефект газогенератора подушок безпеки Takata Airbags. Їх дефект був виявлений на 97 моделях 9 автовиробників, зокрема й на деяких автомобілях Honda та Acura до 2014 року виробництва. Нині у всьому світі проводиться відклична кампанія з метою заміни несправного модуля.

Що потрібно зробити?

🔷 Перевірте, чи підлягає Ваше авто під відкличну кампанію (Перевірити це можна онлайн за ідентифікаційним номером (VIN) Вашого авто на сайті Honda.ua у розділі Власникам > Сервіс > Повідомлення про відкличну кампанію; або ж звернувшись до будь-якого авторизованого дилера Honda)

🔷 У разі підтвердження, негайно зверніться до найближчого дилера Honda для заміни необхідних компонентів.

🔷 Всі роботи у рамках відкличної кампанії виконуються авторизованими дилерами БЕЗКОШТОВНО.

Звертаємо Вашу увагу, що перевірка он-лайн на веб-сайті Honda.ua щодо відкличних кампаній можлива тільки для автомобілів, придбаних в дилерській мережах Honda та Acura в Україні. Для перевірки автомобілів Honda та Acura, ввезених з територій інших країн, необхідно звернутись з окремим запитом до найближчого дилера. Якщо підтвердиться, що Ваше авто потребує проведення відкличної кампанії з заміни подушок безпеки Takata Airbags, будь-який авторизований дилер Honda БЕЗКОШТОВНО виконає необхідні роботи на Вашому авто.

Ми приносимо вибачення за будь-які завдані незручності.