Взаємоповага, відповідальність, професіоналізм. Формула подолання будь яких викликів, наразі і не тільки…

Сергій Дашко, керівник Honda в Україні. З відвертими думками про сьогодення.

Шановні наші клієнти та друзі компанії Honda,

Очевидно, що наразі ми усі переживаємо дуже непрості часи. І проблема навіть не тільки, чи не стільки у коронавірусі, а радше у розумінні фундаментальних цінностей життя людей у його індивідуальному та суспільному прояві. 

Просто, час від часу, чого хотілося б рідше, життя нам підкидає завдань, що застають нас зненацька. Тоді ми спочатку розгублюємось, а потім само організуючись, громадою чи індивідуально, знаходимо шляхи чи методи вирішення таких задач. Але, це називається роботою або життям, як у нашому випадку, в аварійному режимі. Такий режим, як відомо не призначений для постійного застосування, має обмежений функціонал, та не має на меті розвиток, а лише ліквідацію несприятливої ситуації.  

І що цікаво, це у нас виходить досі непогано. Тобто, коли скрутно ми можемо, коли спокійно – не виходить. На наш погляд, принаймні, це не є мудро.  

Чому так? Нам здається що причина криється у нашій недовірі один до одного, як у професійних так і у соціальних питаннях. Так, напевно, і цьому є своє пояснення, ймовірно, навіть історичне. Об’єктивно, людина не може усе знати, тому ми маємо довіряти фахівцям, а не піддавати геть усе сумніву та коментувати речі, що не входять до сфери наших компетенцій та занять. Натомість, кожен з нас має робити свою роботу якісно і гарно. Саме це і є внесок кожного громадянина в сильне суспільство, в логічну систему забезпечення зручного та безпечного життя нас же самих, яка буде більш стійкою до викликів життя та різного роду незвичайних та аварійних ситуацій. 

Адже кожен із нас є, чи вважає себе фахівцем у конкретних справах, а в решті випадків ми є просто споживачі. Тому «домашнє» завдання для нас, кожного, — стаємо хорошими відповідальними фахівцями та зваженими відповідальними споживачами. Це і є той прояв взаємної поваги, яка сприяє формуванню в суспільстві довірчих стосунків, що є необхідними для створення зручних та безпечних умов життя у країні.

Наприклад, як це відбувається у Японії. Впорядкованість та суспільна повага, професіоналізм та порядність, — це ті фундаментальні речі на яких базується гідне життя людей в країні і те, що впадає в вічі іноземцям, якщо вони звичайно, здатні це побачити чи відчути. Так, прості японці, громадяни своєї країни — діють як Фахівці, роблячи свій внесок в суспільство у звичайному повсякденному житті та роботі.  Що ж до Споживача – жителя Японії, то від нього очікується, що він поважає професійне судження постачальників послуг (послуг в самому широкому значенні – чи то державного адміністрування, чи то будь-якого сервісу або продажу) та поважає їхній досвід та кваліфікацію.                                                                           

Все. Аксіома. Коментарів немає. І це працює!

Тому, ми, як команда Honda в Україні, переконані у мудрості та ефективності такого підходу і закликаємо нас усіх поважати фахівців від медицини, МВС та інших заходів стосовно протидії поширенню короновірусної інфекції та слідувати їхнім рекомендаціям і вказівкам. Тут коментувати нічого. В свою чергу давайте побажаємо нашим співгромадянам — цим фахівцям сили, знань та відповідальності у виконанні ними своїх обов’язків з вирішення надважких завдань у таких складних та багато в чому невизначених умовах.

Також це стосується і інших, не менш гарячих сфер нашого життя, таких як безпека руху на автошляхах України, стан цих самих автошляхів, питання оборони країни, дотримання податкового законодавства для наповнення Державного бюджету та багато іншого. По суті, усе залежить від професіоналізму та суспільної взаємоповаги нас усіх.

Є і менш гарячі, але дуже важливі і чутливі сфери для Вас, зокрема придбання та володіння автомобілем, мотоциклом чи іншою продукцією від Honda. Для нас буде вершиною щастя досягнення таких же довірчих стосунків із Вами, які будуть приносити тільки взаємну радість. Розуміючи це природне бажання, ми, послідовно, уже протягом 3-х десятирічь присутності Honda в Україні, докладаємо максимум зусиль до надання високо фахового обслуговування Вашої продукції Honda спеціалістами дилерської мережі. Ми будемо продовжувати це робити і у найскладніші часи як зараз. Слідкуйте за інформацією та новинами на Honda.ua та на сайтах дилерів.

Дякуємо Вам за довіру та сподіваємось на розуміння.

Усе буде добре!