Згадаємо, як це було: Honda CR-V – переможець номінації «Гібрид» у конкурсі «Авто року 2021»

CR-V e:HEV першою саме гібридною моделлю Honda, що отримала цю відзнаку. Лідерство модель здобула за результатами експертного та громадського журі, набравши абсолютну більшість голосів. І цьому є логічне пояснення.
Абревіатура CR-V перекладається як «компактний автомобіль для відпочинку». Така ідея разом із японським ідеалом комфорту та практичності роблять модель бестселером у своєму класі. Автомобіль має об’ємний салон, інтелектуальні системи, чудову керованість та якість, яка породжує надійність.
І «нового дихання» CR-V надає гібридна технологія I-MMD. Вона передбачає роботу ДВС виключно у ролі генератора електроенергії для батареї та електродвигуна. Останній є рушійною силою авто, що надає характеристики електромобіля. Як наслідок, у міському циклі витрата палива становить 5л/100км, а прискорення – 8.8 секунди (0-100).
Honda є визнаним лідером у виробництві гібридних автомобілів. Перша модель з’явилась ще у 1999 році, а нині, у модельному ряді переважають саме гібридні версії авто. Гібридні технології, що перевіряються часом, та треками Формули-1.