Зухвалий HR-V Sport вже у продажу

    Сьогодні світ бурхливо змінюється, а нові тенденції та тренди ставлять нові вимоги до виробників автомобілів, тим самим прискорюючи тотальний перехід від традиційних двигунів до гібридизації та електрифікації.

    Беззаперечним є і той факт, що Honda — один з найперших виробників у світі, що розпочав масове виробництво гібридних та водневих автомобілів. Нещодавні презентації та початок продажів в Україні гібридів нової генерації Jazz та CR-V Hybrid підтверджують технологічність та інноваційність бренду.

    Та ДНК Honda – це не тільки Інновації, але й Спорт! Honda стійко асоціюється із авто та мото спортом, а її легендарні перемоги у змаганнях Formula1, Moto GP та Дакар допомагали конструкторам створювати автомобілі та мотоцикли з особливим, спортивним характером.

    Нещодавно в Україні анонсовано появу нової харизматичної моделі автомобіля Honda HR-V Sport. Його поява радше емоційний експеримент виробника, ніж традиція, тому що вперше в своїй історії Honda створила компактний SUV з характеристиками гарячого хетчбека.

    Особливість нового HR-V Sport інтригує ще з моменту зчитування назви, адже у Вас з’являються справедливі очікування. Та Honda виправдовує їх! Sport – це не просто назва комплектації, це справжній дух автомобіля. Його серцем є новий двигун VTEC Turbo потужністю 182 к.с, а особливо налаштоване шасі з технологією Performance Damper забезпечує точність керування, як у динамічного хетчбека.

    Зовнішній дизайн, — а це чорні легкосплавні диски, подвійний патрубок вихлопної системи, чорні корпуси дзеркал та глянцеві чорні декоративні елементи обвісу, тонована хромова решітка радіатора, — перекликається з ексклюзивним двокольоровим інтер’єром. Емоційний дизайн салону з анатомічними сидіннями, що оздоблені тканиною та шкірою бордового кольору та стеля чорного кольору, а також алюмінієві накладки на педалі яскраво підкреслюють зухвалий характер HR-V Sport.

    Дізнайтесь більше про HR-V Sport:

    https://honda.ua/cars/hr-v-sport/

    Цей автомобіль не залишить байдужим жодного, тому що він – це бурхлива емоція в кожній деталі!

    Переконайтесь в цьому самі, відвідавши найближчого до вас дилера Honda:

    https://honda.ua/avto/network-direct_1/