CMX500 Rebel

    Опис моделі CMX500 Rebel

    ЗАЯВІТЬ ПРО СЕБЕ

    Rebel — ексклюзивний мотоцикл із непідвладною часові зовнішністю «боббера», який водночас випромінює новаторський та сучасний індивідуальний стиль. Низько розташоване зручне сидіння (усього 690 мм) сприяє зручності доступу, легкості керування та дає змогу насолоджуватися під час руху розслабленим положенням, в якому дещо витягнуті руки ідеально поєднуються з розташованими на середній висоті підніжками. І хоча Rebel виглядає цілком привабливо вже в момент виїзду з дилерського центру Honda, він має величезний потенціал для персоналізації. Дайте волю своїй уяві…

    8-клапанний двигун із паралельним розташуванням двох циліндрів із робочим об’ємом 471 куб. см вирізняється плавною та лінійною віддачею потужності, пікове значення якої становить 35 кВт. Завдяки цьому Rebel відповідає вимогам посвідчення водія категорії А2, що стане чудовою новиною для будь-якого початківця. У разі збільшення частоти обертів одразу відчувається впевнене передавання крутного моменту, пікове значення якого сягає цілком достатніх 43,3 Н·м. Забарвлений у темний колір глушник, що завдяки схемі «2-1» нагадує двоцівкову рушницю, забезпечує емоційний звуковий супровід, а проковзуюче зчеплення полегшує перемикання передач завдяки зниженню потреби в застосуванні важеля. Крім того, у разі різкого перемикання на нижчу передачу воно покращує контроль над мотоциклом, забезпечуючи зчеплення шини заднього колеса з поверхнею.

    Ключовим елементом стилю Rebel є низько розташована рама зі сталевих труб, вдалим доповненням якої слугують 16-дюймові литі алюмінієві диски з товстими передніми та задніми шинами розмірністю 130/9-16 і 150/80-16 відповідно. Задля максимально «оголеного» вигляду підніжки та сидіння пасажира можна швидко зняти. Передня телескопічна вилка діаметром 41 мм працює у парі із наповненими азотом задніми амортизаторами з регулюванням попереднього навантаження пружин, забезпечуючи плавність руху. Роботою передніх та задніх дискових гальм керує двоканальна антиблокувальна гальмівна система ABS, яка дає змогу впевнено уповільнювати мотоцикл за будь-яких умов руху. Усі світлові прилади — світлодіодні, преміального рівня, а на круглому рідкокристалічному дисплеї діаметром 100 мм з інверсивним зображенням передбачений цифровий індикатор поточної передачі. Також доступна забарвлена у сірий колір Matte Axis Grey Metallic модифікація Rebel S, оснащення якої вже у базовій комплектації включає козирок фари головного світла й тоноване вітрове скло, гофровані чохли вилки у стилі ретро та сидіння з ромбовидним візерунком.

    ДОСТУПНІ КОЛЬОРИ