GL1800 GOLD WING, DCT: ОГЛЯД І ФОТО

    Опис моделі Gold Wing, DCT

    ЗОЛОТИЙ СТАНДАРТ

    Honda GL1800 Gold Wing став легшим та компактнішим і відтепер дає змогу подорожувати з небаченою досі легкістю. Шестициліндровий двигун з робочим об’ємом 1833 куб. см поєднується з шестиступеневою механічною коробкою передач, а як опція доступна наша удосконалена семиступенева трансмісія з двома зчепленнями (DCT). Електронна система керування дросельною заслінкою Throttle By Wire (TBW) дає змогу обирати з-поміж чотирьох режимів руху — TOUR, SPORT, ECON та RAIN з параметрами впорскування пального, оптимізованими для максимальної керованості на малій швидкості.

    Вітрове скло з електроприводом і плавним регулюванням положення забезпечує оптимальний захист від вітру. Регулювання висоти й кута нахилу здійснюється простим натисканням вгору або вниз кнопки на лівій рукоятці, до того ж скло запам’ятовує ваші улюблені положення й автоматично налаштовується на них.

    У подорожах ключове значення мають зручність і комфорт. Тому Gold Wing отримав двоважільну паралелограмну передню підвіску та задній односторонній маятник Pro-Arm. Панель приладів відображає всю необхідну інформацію з розкішним рівнем деталізації. Повноколірний рідкокристалічний TFT-дисплей діагоналлю 7 дюймів забезпечує можливість керування функціями відтворення аудіо (підтримуються технології Android Auto® та Apple CarPlay®), навігації, використання інтерфейсу Bluetooth, керування голосом та дає змогу вибирати різні режими руху. Крім того, смарт-ключ та система допомоги початку руху на схилі забезпечують підвищений рівень комфорту і контролю на відкритих дорогах.

    Доступні кольори: